Tips voor je figuur

Iedereen is uniek en dat maakt je niet altijd de laatste trends kunt dragen, de ene trend past wel bij de figuur en de andere is echt een mode misser. Iedereen zal zijn outfits dienen af te stellen op hun lichaam zowel de slanke mensen als de wat meer volslanke dames onder ons, hou rekening met je rondingen en lengtes van je lichaam. Draag wat bij jou lichaam past en je zult stralen in je nieuwe outfit.

Benen

Korte benen, een rok of jurkje met een hoge taille zorgen voor langere benen en ook de rechte pijpen jeans kunnen hiervoor goed gedragen worden. Broeken die net tot aan je enkel komen en driekwarts broeken kunnen het beste worden vermeden.

Stevige benen, deze maskeer je met donkere kleuren en trek de aandacht van je outfit naar een ander punt. Kies voor een opvallende top waarin je schouders mooi uit komen. Vermijd de strakke broeken of leggings die juist de nadrukken zullen leggen op stevige benen.

Brede heupen, leg het accent van je look op een andere plek zoals op je borsten of benen. Kies voor een straigth cut broek samengesteld met lange tops deze laten je slanker lijken. Vermijd kleding met prints op je heupen of plooibroeken.

Armen

Stevige bovenarmen, ook hierbij wordt het advies gegeven om de aandacht naar een andere plek van het lichaam te trekken. Draag geen gepofte jasje of tops en ook als deze items te strak rond de armen zitten kan je deze beter vermijden.

Brede schouders, met ronde halzen of een korte mouw kunnen deze worden verborgen. Schoudervulling maken de schouders nog breder dus laat deze weg uit de kledingkast.

Overig

Kleine borsten, creëer volume door glanzende en stevige materialen te kiezen in combinatie met een v-hals. Draag je een blazer of jasje dat wat getailleerd is of doe dit zelf met een leuk riempje.

Met deze tips kun je je mindere punten aan het lichaam verdoezelen. Accentueer je sterke kanten van je lichaam en verdoezel je mindere punten. Zo ga jij altijd stralende door het leven.