Winter tips

Zwart komt weer helemaal terug deze winter, het is zelfs een mode trend om zwart op zwart te dragen. De zwarte basics kunnen niet gemist worden in een kledingkast en deze winter combineer je er op los met zwarte accessoires. Match je zwarte items van vorige jaar met je nieuwe aankopen. De zwarte jurkjes die je normaal gesproken alleen draagt tijdens een feestelijke aangelegenheid kunnen deze winter ook gedragen worden in combinatie met wollen items, zo creëer jij een unieke look. Vrouwelijkheid dat is het kenmerk van de trend voor de vrouwen dit najaar, een elegante look met een rok, broeken met wijde pijpen, bloesjes met strikken en jas met een ceintuur.

Mode items die mee kunnen naar de winter

Heb je je zomercollectie al uit de kast gegooid en opgeborgen dan is het tijd om je winter items gaan op te hangen en op de schappen te leggen. Naast je nieuwe winter aankopen kunnen nog verschillende items gedragen worden van vorig jaar. De tuttige blouses van vorige kunnen ook dit jaar perfect gedragen worden. In combinatie met de puntige hakken schoenen met enkelbandjes. Combineer je winter kleuren met felle blauwtinten die helemaal de mode trend zijn van het najaar. Pailetten en studs zijn leuke details die deze winter overal gezien zullen worden, op jasjes, tassen, blousjes en ook op schoenen.

Bescherm je tegen de kou

In het najaar worden veel jassen gedragen over leuke bloesjes en shirts, kies dit jaar voor een trendy jasje. Helemaal in zijn de tweed jasje die hun oorsprong vonden bij Chanel. En ook kunnen jasje waarin leer verwerkt is helemaal tijdens de koude winterdagen. Shop je wintercollectie online waardoor je makkelijk je kleding thuis past. Zo hoef je niet in de warme pashok te staan met je winterjas en dikke warme vest.