Tips voor het najaar

Het najaar staat voor de deur en de zomerkleding kan weer opgeborgen worden, in de herfst is het een stuk kouder & natter natuurlijk en dan is gepaste kleding gewenst. Dikkere kleding en schoenen die tegen wat water kunnen is wat je moet hebben als je op zoek gaat naar merkkleding bij shops als Wehkamp of de Uniq kleding merkkleding webshop. We hebben enkele kledingtips voor in het najaar voor je verzameld, waarmee je goed voor de dag zult komen.

De herfstdagen staan weer voor de deur en dat betekend veel regen en vochtig weer. De temperatuur gaat weer naar beneden en we gaan richting de winter. Draag op een regenachtige dag geen open schoenen dan zul je namelijk eindigen met waterschoenen. Om je warm te houden kun je een trenchcoat of lakken regenjas. Een gehele witte outfit kan beter niet meer gedragen worden na de maand september. Natuurlijk kun je wel witte kledingstukken combineren met andere shirts of broeken, wit wordt namelijk niet helemaal verbannen door de winter. Combineer je outfit zo dat je er niet te zomers uit ziet, terwijl het buiten met bakken uit de lucht komt vallen.

Kleed je op het seizoen

Wil je genieten van je sandalen of slippers op die na zomerse dag? Kijk dan naar het weerbericht of het echt lekker weer wordt, met open schoenen heb je vaak koude voeten en het is veel gevallen ongepast om deze naar je werk te dragen. Toch open schoenen aan doen omdat je nog geen zin heb in de winterlaarzen dan kies je voor ballerina's. Rokken zijn weer helemaal in, in het najaar draag je rok in combinatie met een panty of een legging je wilt namelijk niet met blauwe benen over straat gaan.

Kleuren van het najaar

Bij winter denken veel mensen aan donker kleding, zoals zwarte broeken en donker blauwe vesten, maar je hoeft niet gelijk als een grijs muis te kleden wanneer de temperaturen naar beneden gaan. Kies voor een leuke kleur die combineert met je winterkleding, mooie kleuren die ook in het najaar nog kunnen zijn kobaltblauw, paars, oranje en een groot aantal groentinten. Heb je al een nieuwe wintercollectie ingeslagen, maar laat het weer nog niet toe om deze te dragen doe het dan ook niet. Laat je winterkleding hangen tot dat het hier echt weer voor is en show er dan op los.