Jeans

Jeans oftewel spijkerbroeken kunnen niet worden gemist in een kledingkast, dat is dan ook een van de reden dat je er meestal meer vindt dan één in je collectie. In vele soorten en maten bestaan en spijkerbroeken, vele merken en winkelsketens bieden dit product aan waardoor het keuze assortiment mega is. Een spijkerbroek is vaak de basis van een outfit deze combineer je dan tot je je eigen look gecreëerd hebt.

Assortiment van jeans

Spijkerbroeken kennen vele modellen en wassingen elke seizoen worden nieuw jeans uitgebracht, hieronder vind je een overzicht van de meeste gedragen spijkerbroeken.

Skinny jeans. Deze soort jeans wordt veel gedragen door jongeren onder ons, maar ook de wat oudere mensen dragen deze jeans veel. In deze broek komt u model goed naar voren. De jeans kent ook de naam slimfit.

Baggy. De baggy spijkerbroek is gebaseerd op de boyfriend trend, het zijn wat stoedere broeken die los zitten. Meestal kennen de jeans een vale wassing en zitten ze boven juist wat losser en onder wat strakker.

Straight. De meeste gedragen spijkerbroek is het model met de rechte pijp, deze kennen we beter als de straight jeans.

Flair pipe. Helemaal de trend van de winter is de flair pipe jeans. Deze spijkerbroek kent wijd uiteenlopende de pijpen.

Bootcut. De boot cut spijkerbroek is een soort dat ook veel voorkomt in de winkels. Het model sluit mooi aan en heeft onderaan een iets wijdere pijp.

Hoge taille. Dit model kleedt je goed af en heeft een hoge broek die komt tot aan je taille. De lage modellen jeans hebben de laatste jaren de plek van deze broek ingenomen, maar deze winter komt ook dit model weer terug.

Combineer je spijkerbroek

Met een spijkerbroek creëer je een groot aantal diverse outfits. Een stoere look komt tot stand met de baggy broek, een stoer vest en een paar sneakers. De classy look krijg je door een skinny of straight jeans te combineren met een blazers of een tuttige vestje samen met een paar pumps of ballerina's. Ga voor de look die bij jou past en draag een jeans die lekker zit, wanneer je fijn voelt in je outfit zul je dit ook uitstralen. Shop online je jeans in bv de merkjeansshop.nl naar een mooi model jeans waarna jij opzoek bent of die nog niet te vinden is in jou kledingkast.